Съревнование с природата

challenging natureТехники за восъчен моделаж за естетична и функционална оклузия / Пауло Кано (Paulo Kano)

Challenging Nature: Wax-Up Technique in Aesthetics and Functional Occlusion е издадена от Quintessenz Verlags-GmbH, 2011, 384 стр., и е на английски език.

цена: 411.00 BGL

Кратко представяне на книгата на английски език в PDF вижте ТУК

Моделирането на постериорни зъби е вид изкуство, което изисква от зъботехника да възпроизведе и най-незначителния детайл от оклузалната форма, използвайки трудни методи за восъчен моделаж.
Написан както за студенти, така и за опитни специалисти, този уникален учебник ще промени начина, по който зъботехниците моделират зъби. Той води читателя стъпка по стъпка през революционната моделажна техника на автора за пресъздаването на премолари и молари. Придружаващият текст съдържа ясни обяснения и илюстрации на всички техники.
Богато илюстрирана от начало до край, всяка глава развива практическите познания и задълбочава тези за номенклатурата, морфологията, ръководенето на восъка и работата с него, функционалната моделажна последователност за максиларното и мандибуларно съзъбие, адхезивното циментиране. Кулминацията е серия от впечатляващи клинични случаи.

Тази книга е незаменим източник за всеки зъботехник, който иска да задълбочи познанията си по отношение на оклузалната форма и да подобри функционалната морфология на постериорните си възстановявания.

за поръчка: 02 963 45 43; 0885 807675, e-mail: books@infodent.bg